ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

وضعیت ترافیک معابر بزرگراهی و اصلی تهران

وضعیت ترافیک معابر بزرگراهی و اصلی تهران رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران جدیدترین وضعیت ترافیک معابر بزرگراهی و اصلی تهران در صبح روز چهارشنبه چهاردهم دی ماه را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی‌اصغر شریفی؛ رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران در خصوص وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی پایتخت در صبح چهارشنبه چهاردهم دی ماه 1401 اظهار کرد: با رصدی که امروز از معابر شهر تهران از طریق دوربین‌های کنترل ترافیک داشتیم، شاهد حجم بالای تردد‌ها و شروع ترافیک در برخی از معابر شهر تهران بودیم.

 

شریفی ادامه داد: بزرگراه شهید همت در مسیر غرب به شرق حوالی جنت آباد، شهید حکیم در مسیر غرب به شرق از حدود شهید ستاری، شیخ فضل الله در مسیر غرب به شرق از جناح دارای ترافیک هستند. خیابان آزادی در مسیرغرب به شرق از شهیدان و جانبازان از میدان امام رضا(ع)، مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگینی هستند.

 

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران تصریح کرد: بزرگراه شهید زین‌الدین در مسیر شرق به غرب از صیاد، بزرگراه بابایی در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی(ع)، بزرگراه یادگار امام(ره) در مسیر جنوب به شمال از گلاب، بزرگراه امام علی(ع) در مسیر جنوب به شمال از گلشن‌دوست شاهد بار ترافیکی هستیم.

 

شریفی گفت: بزرگراه صدر در مسیر شرق به غرب از نوبنیاد، بزرگراه شهید حاج قاسم‌ سلیمانی در مسیر شرق به غرب از قبل از پل صیاد، مسیر جنوب به شمال چمران در مقطع حکیم تا همت، مسیر غرب به شرق جاده مخصوص از گل‌ها و در مسیر غرب به شرق آزادراه از چیتگر و آزادگان بار ترافیکی صبحگاهی را شاهد هستیم.

 

وی افزود: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ از ابتدای صبح در تمامی تقاطع‌ها و معابر و میادین شهر تهران به منظور روان‌سازی و کنترل ترافیک حضور دارند و طرح جناغی‌ها به منظور نظم‌بخشی به بزرگراه‌ها در حال اجراست.

 

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران به عابرین پیاده توصیه کرد حین تردد‌ها حتماً به چراغ تقاطع و رنگ آن که حتماً باید برای عبور سبز باشد توجه کرده و از ورود ناگهانی به معابر جداً خودداری کنند، همچنین عابرین پیاده از تردد‌های عرضی در معابر بزرگراهی خودداری کرده و از پل‌های هوایی استفاده کنند تا شاهد تصادفات در معابر نباشیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار